Wie zijn wij

admin

Movemat houdt zich bezig met het ontwerpen van innovatieve producten voor in de zorg. In 2013 zette Jan en Xander zich, in samenwerking met POKO (Participatief ontwerpen voor kinderoncologie) voor het eerst in om kinderen die niet goed kunnen bewegen, door ziekte en zwakte, te helpen. Vanuit een passie voor de zorg en een passie voor techniek is Movemat toen ontstaan.

Zo combineren we technologie en zorg met elkaar, ook wel eHealth genoemd, om bewegen leuker te maken. Movemat is innovatief en speelt in op belangrijke technologische ontwikkelingen.

Missie
Movemat vindt het belangrijk om bewegen op een leuke manier te stimuleren.Wij maken het makkelijker voor cliënten meer te bewegen door de intrinsieke motivatie te prikkelen. Dit doen we door middel van innovatieve technische producten. Onze producten combineren vermakelijke bezigheden, zoals gamen of het bekijken van familiefoto's, met bewegingsactiviteiten. Zo wordt bewegen als een leuke bezigheid ervaren.

Movemat kijkt graag naar de ontwikkelingen en trends in de zorgsector en techniek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ook de zorgsector zich blijft innoveren. Zo hopen wij bij te dragen aan het overbruggen van de kloof tussen de zorg en de techniek.

IMG_0866
IMG_0893
Xander

Xander van den Arend
Electrical engineering & design

Xander van den Arend is mede-bedenker van de producten. Met zijn creatieve inbreng draagt hij bij aan de constante ontwikkelingen van de Movemat.

email: xander@movemat.nl
tel: 06-34412042

Jan van der Zijden
Electrical engineering & design

Jan van der Zijden is mede-bedenker van de producten. Met zijn technische vaardigheden weet hij als geen ander hoe het product werkt en aangepast kan worden.

email: jan@movemat.nl
tel: 06-24526466

Jan